HRM(人的資源管理)研究者の Oxford 滞在記(2020-2022)

1年目は配偶者同行で休業して渡英。2年目はサバティカルで渡英。日常的な出来事(とたぶん研究)の記録です。英語は練習のために書いているので,ミスが多々あります。ご了承ください。

DAY336 [渡英311日] 2021年3月2日(火):論文脱稿,New Dancing Dragon Bar & Restaurant

 改訂論文を脱稿し,コメント対応表に加えて新旧対応表を作成して,編集委員会に送付。ようやく論文が手離れした。後は運を天に任せるのみ。編集委員会の要請に応じて新旧対応表を作成したが,論文投稿で作成したのは初めてかもしれない。

 夕食は,初めてDeliverooにてNew Dancing Dragon Bar & Restaurantというお店に頼んでみる。写真ではダックと海鮮焼きそばだけだが,他にも酢豚ならぬ酢牛?とチャーハンを注文。味付けもそこまで濃くなく,日本人には合いそう。ただ,チャーハンが妙にパサパサしてたり,ダックの方は油がすごいなど欠点もある。全体的にコスパ(量)との兼ね合いで考えると,やや評価はやや下がるかもしれない。 

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New Dancing Dragon Bar & Restaurant

newdancingdragon.co.uk

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朝のPort Meadow@Oxford。人はほとんどおらず。動物たちがお迎え。


 I had finished writing the revised paper, a new and old correspondence table in addition to the comment correspondence table, and send it to the editorial committee. The table was created at the editorial board's request, but it may be the first time for me to make it.

 I had ordered from "New Dancing Dragon Bar & Restaurant" at Deliveroo for the first time for dinner. Only duck and seafood fried noodles, but I had ordered other vinegar beef and ordered fried rice in the photo. The seasoning is not so strong, and it seems to suit Japanese people. However, fried rice is strangely dry, and the duck is oily.